Het is niet meer lang en dan gaat Rock Werchter 2018 van start. Dit is ook te zien aan het net geopende Werchter Park: de opbouw voor het festival is namelijk in volle gang!

De opbouw is te zien in een tweet van bezoekers van het Werchter Park. Wanneer bezoekers door het park lopen is de opbouw van The Barn te zien. Kijk hieronder naar de ontwikkelingen van het festivalterrein tot nu toe:

De organisatie deelde eerder zelf al een foto van de opbouw. Het festivalterrein, dat voorheen alleen toegankelijk was tijdens het festival, is sinds kort ook geopend als openbaar park. Werchter Park is vanaf nu het hele jaar door te bezoeken!

Rock Werchter 2018


In 2018 vindt alweer de 44e editie plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn tickets voor The Hive Resort inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.