Voorproefje: bekijk hier meer opbouwfoto’s van Rock Werchter 2018

Rock Werchter 2017

Het is niet meer lang en dan gaat Rock Werchter 2018 van start. Dit is ook te zien aan het net geopende Werchter Park: de opbouw voor het festival is namelijk in volle gang!

De opbouw is te zien in een tweet van bezoekers van het Werchter Park. Wanneer bezoekers door het park lopen is de opbouw van The Barn te zien. Kijk hieronder naar de ontwikkelingen van het festivalterrein tot nu toe:

De organisatie deelde eerder zelf al een foto van de opbouw. Het festivalterrein, dat voorheen alleen toegankelijk was tijdens het festival, is sinds kort ook geopend als openbaar park. Werchter Park is vanaf nu het hele jaar door te bezoeken!

Rock Werchter 2018


In 2018 vindt alweer de 44e editie plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn tickets voor The Hive Resort inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen