Rock Werchter
Featured
30 juni - 3 juli 2022
België
Werchter, België

Glints vervangt Susanne Sundfør op Rock Werchter 2018

Rock Werchter 2017

Susanne Sundfør is aankomende zomer niet te zien op Rock Werchter 2018. De zangeres wordt vervangen door Glints. De Belgische hiphopgroep opent op zaterdag 7 juli Klub C.

Eerder zei de Noorse singer-songwriter ook haar optreden op Best Kept Secret af. Mozes and the Firstborn nam toen haar plek over. Wil jij nog een heel weekend naar Rock Werchter? Wacht dan niet te lang meer met het kopen van je ticket. De weekendtickets van het festival zijn namelijk bijna uitverkocht.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. Dagkaarten voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels wel uitverkocht, maar er is een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht. Meer informatie over het festival vind je op de officiële festivalwebsite.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.