De opbouw van Rock Werchter 2018 is in volle gang! In een nieuwe video laat de organisatie van festival zien hoe de Main Stage in elkaar wordt gezet.

Met nog minder dan een maand te gaan komt Rock Werchter steeds dichterbij. Eerder verschenen er al diverse opbouwfoto’s van het Belgische festival. Toen zag het terrein er nog vrij kaal uit.

Nu worden de podia langzaamaan opgebouwd. Met een gave timelapsevideo laat de organisatie van het festival zien hoe het hoofdpodium laagje voor laagje in elkaar is gezet:

Meanwhile at the Festivalpark… Ever wondered how our Main Stage is built? Find it out now… #RW18

Een bericht gedeeld door Rock Werchter (@rockwerchterfestival) op

Rock Werchter 2018

Rock Werchter

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. Dagkaarten voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels wel uitverkocht, maar er is een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht. Meer informatie over Rock Werchter vind je op de officiële festivalwebsite.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!