Nieuwsoverzicht 12-12: Eerste namen voor Down The Rabbit Hole, een zelfbevestiging voor Best Kept Secret en meer

854
Foto: Eric Pamies

De bevestigingen voor het Europese festivalseizoen gaan als een trein. In ons nieuwsoverzicht praten we je bij over al het nieuws van de dag. Vandaag lees je onder andere over de eerste bevestigingen van Down The Rabbit Hole, een zelfbevestiging voor Best Kept Secret en de nieuwe namen voor Paaspop.

Editors, Thom Yorke, Underworld en meer naar Down The Rabbit Hole

Editors

Eindelijk zijn de eerste namen voor Down The Rabbit Hole daar. Onder meer Thom Yorke, Editors, Underworld en Vampire Weekend zijn komende zomer in Beuningen te zien. In totaal maakte de organisatie ruim 25 namen bekend. Het festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli.

Benieuwd naar de andere bevestigingen voor het festival? Lees dan hier verder.

Paaspop 2019 strikt White Lies, Novastar en meer

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop komt met een nieuwe reeks bevestigingen. Onder meer White Lies en Novastar worden bevestigd door het Brabantse festival. Voor hen is het ook direct het eerste festival voor komend jaar. Daarnaast presenteert de organisatie nog zestien andere namen. Eerder maakte Paaspop al de komst van onder meer Passenger en Oscar and the Wolf wereldkundig.

Meer weten over de nieuwe namen voor Paaspop? Klik dan hier.

Level 42 bevestigd voor Bospop

Foto: Tina Korhonen

Bospop 2019 bevestigt de komst van Level 42. Als een grote verrasssing komt dit niet, aangezien deze aankondiging gisteren al werd geleakt. Naast de bekendmaking van de komst van Level 42 belooft het Limburgse festival met meer nieuws te komen.

Meer weten over Bospop? Ga dan naar de website.

Zelfbevestiging: Aldous Harding naar Best Kept Secret

Foto: Nathan Reinds (BKS 2018)

Aldous Harding heeft haar tour bekendgemaakt. Hierop is ook te zien dat de zangeres naar Best Kept Secret zal komen. Daarmee haalt ze het optreden van vorig jaar in, dat ze moest afzeggen. Eerder werden onder andere Bon Iver, Kraftwerk en Interpol aangekondigd.

Meer over de zelfbevestiging lees je hier.

The Chemical Brothers naar NOS Alive 2019

chemical brothers

NOS Alive bevestigt de komst van The Chemical Brothers. De Brothers komen daarmee in een rijtje met onder andere The Cure, Thom Yorke en Bon Iver. Daarmee begint de Europese tour van het duo steeds meer gestalte te krijgen. Eerder werd al duidelijk dat de heren een optreden verzorgen op onder meer All Points East en Dour. De komende periode zal duidelijk worden of er ook een Nederlandse festivalshow aan de tour wordt toegevoegd.

Muziekfanaat in hart en nieren. Zou het liefst carnaval met hardrock combineren. Wanneer ik niet aan het feesten ben, doe ik verwoede pogingen mensen ervan te overtuigen dat Foo Fighters de beste band ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.