Advertisement

Het beste van week 4: Nieuwe namen voor Best Kept Secret, Rock Werchter en meer

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Het was weer een week vol nieuwe bevestigingen en andere festivalnieuwtjes. Onder andere Best Kept Secret en Rock Werchter kwamen met een flinke lijst nieuwe artiesten en Pearl Jam dropte een single. We kijken terug op het beste van week 4!

The Strokes en 50 andere namen voor Best Kept Secret 2020

Best Kept Secret 2020 heeft als derde headliner een knaller van een band weten te strikken: The Strokes! Ook al is er nog geen gitaarriff gespeeld, het is nu al een speciaal optreden. Maar waarom? Dat lees je hier. Ook kondigde het festival 50 andere namen aan, waaronder BADBADNOTGOOD en Catfish And The Bottlemen. De volledige vindt je hier.

Rock Werchter 2020 komt met nieuwe headliner en 12 andere namen

Ook Rock Werchter heeft The Strokes weten te strikken voor aankomende editie. Sinds 2002 is de band al niet meer in België geweest, dus dat werd zeker weer eens tijd. Ook kwam het festival met een lijst andere namen, waaronder Volbeat, Beck en Anderson .Paak. Kijk voor de volledige rij namen hier.

Awakenings 2020 dropt volledige line-up

De line-up van Awakenings 2020 is daar. Onder meer Carl Cox, Charlotte de Witte, Jeff Mills, Amelie Lens en Kölsch staan op de jubileumeditie van het festival. Naast bovengenoemde namen staan ook Adam Beyer, Joseph Capriati, Tale Of Us en Stephan Bodzin op het affiche. Check de hele lijst hier.

Dit is jullie Festival Wishlist voor Lowlands 2020

Wij kunnen nu al niet meer wachten op Lowlands 2020. Over de komende editie is nog weinig bekend, en is het ook nog even wachten op de eerste aankondiging. Daarom gingen wij op zoek naar de stem van het volk en vroegen wij wie jullie graag op Lowlands willen zien. Het resultaat: hier is jullie Festival Wishlist! Ook hebben we alle geruchten op een rijtje gezet voor je, hier kan je vinden wie de kanshebbers zijn om op de Lowlands 2020 poster te shinen.

Pearl Jam dropt nieuwe single ‘Dance of the Clairvoyants’

Daar is ‘ie dan: de eerste single van de nieuwe Pearl Jam-plaat. Zojuist heeft de Amerikaanse band ‘Dance of the Clairvoyants’ de wereld in geslingerd. Een mooi voorproefje van het in maart te verschijnen album Gigaton. Kunnen jullie ook al niet wachten tot de heren deze zomer onder meer Rock Werchter en de Ziggo Dome omverblazen?

WOO HAH! 2020 presenteert Young Thug, Roddy Ricch en meer

Een nieuwe lading namen voor WOO HAH! 2020 is een feit. Het festival bevestigt onder andere Young Thug en Roddy Ricch voor de aankomende editie. Naast de hierboven genoemde namen, zijn ook NAV en Slowthai van de partij. Het volledige lijstje met nieuwe bevestigingen vind je hier. Bovenstaande namen staan op de poster met onder meer A$AP Ferg, Ski Mask The Slump God en droomheadliner Kendrick Lamar.

Hello Festival 2020 presenteert 3 Doors Down en meer

Nieuwe aankondigingen voor Hello Festival 2020. Naast 3 Doors Down komen ook Kaiser Chiefs en Kris Kross Amsterdam naar Emmen. Zij voegen zich bij onder meer Krezip, Anouk en De Staat, die al eerder werden gepresenteerd door het festival.

Het beste van Festileaks

Elke week zijn er weer nieuwe bevestigingen, annuleringen of ander festivalnieuws in festivalland. Zeker in het festivalseizoen is het lastig om de snelle ontwikkelingen bij te houden en gaat er nog wel eens wat langs je heen. Daarom geven we je elk weekend graag een overzicht van de belangrijkste content van de afgelopen week. Zo ga jij helemaal up-to-date de nieuwe week in!