Check dit: Huwelijksaanzoek over alle silent disco koptelefoons tijdens Lowlands 2022

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Eén verliefd stel heeft afgelopen weekend wel een heel bijzonder moment meegemaakt. Tijdens de silent disco op donderdagavond is er namelijk een huwelijksaanzoek op Lowlands 2022 gedaan. Iedereen met een koptelefoon kon de boodschap live meeluisteren.

Wat is er leuker dan met je geliefde samen festivals bezoeken? Inderdaad, helemaal niets. Oké, misschien is er één ding nóg leuker. Dit jaar vond er namelijk een huwelijksaanzoek plaats tijdens Lowlands 2022. Alsof dit nog niet bijzonder genoeg is, gebeurde dit tijdens de silent disco. Over alle koptelefoons was het huwelijksaanzoek te horen. Check hieronder de beelden.

Met zo’n begin van het festival kan je weekend natuurlijk niet meer stuk. Wil jij je vriend of vriendin volgend jaar op een zelfde manier verrassen in Biddinghuizen? Omcirkel dan alvast de volgende data van Lowlands 2023 in je agenda.

Meer Lowlands 2022

Benieuwd wat je, naast de dit bijzondere huwelijksaanzoek van Lowlands, nog meer gemist hebt? Of alles nog eens op je dooie gemak teruglezen? Check ook onze andere artikelen over Lowlands 2022:

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.