Max Colombie: “We sluiten Rock Werchter 2018 af”

oscar and the wolf afas live

Als we muziekblad Soundz mogen geloven sluit Oscar and the Wolf Rock Werchter 2018 af. Max Colombie vertelt dit in een interview met het Nederlandse muziektijdschrift.

Via ons forum werden we getipt over het interview met de Belgische band. Volgens Colombie was 2017 een droomjaar met een nieuwe album en vele shows. De band beperkte zich volgens eigen zeggen tot de iets kleinere festivalshows . Maar volgend gaat dat volgens Colombie dus veranderen: “in 2018 gaan we Rock Werchter afsluiten. Dat gaat mijn grootste show ooit worden”, zo staat geschreven in Soundz. Hieronder vind je de uitspraak van Max Colombie:

De uitspraak van Oscar And The Wolf in Soundz

Opmerkelijke aankondiging

De aankondiging van de frontman is gerust opmerkelijk te noemen. Oscar and the Wolf is immers al aangekondigd voor Werchter Boutique 2018, waardoor een optreden op Rock Werchter 2018 niet heel aannemelijk lijkt. Daarnaast stonden de heren afgelopen jaar ook al op de festivalweide van Werchter. Hoewel dit een nieuwe show niet uitsluit, maakt dit een optreden wel wat onwaarschijnlijker.

Aan de andere kant is Oscar and the Wolf wel al aangekondigd voor Main Square Festival, het Franse festival dat gelijktijdig met Rock Werchter plaatsvindt. De affiches van beide festivals tonen vaak een groot aantal dezelfde namen.

Fact of fake? Of de uitspraak van Max Colombie echt waar is, zal de komende maanden moeten blijken. Wij houden in ieder geval nog een slag om de arm.

Oscar and the Wolf

Foto: Kamiel Scholten

De band is de afgelopen jaar druk bezig geweest in de studio en met resultaat: de nieuwe plaat is af! Met een nieuwe plaat op zak was Oscar And The Wolf op vele festivals te vinden. De band stond dit jaar onder meer op Rock WerchterDown The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Volgend jaar zijn de heren ook van de partij. Zo zijn er al optredens gepland op Werchter Boutique en Main Square. Komt daar ook een optreden op Rock Werchter 2018 bij? De tijd zal het leren.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. Tot nu toe is de komst van Pearl JamNick Cave & The Bad SeedsGorillaz en Queens Of The Stone Age bekend. Vorig jaar stonden onder andere RadioheadFoo FightersSystem Of A DownArcade FireBlink-182Linkin Park en Kings Of Leon op het programma.

De ticketverkoop is inmiddels in volle gang. Voor een combiticket ben je €238,- kwijt en voor een dagpas betaal je €102,-. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Wil je wel al meedenken over de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen