Eerste tekenen mainstage Rock Werchter 2018 te zien

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

Met nog zes weken te gaan tot Rock Werchter 2018 komt het festival steeds dichterbij. Waar vorige week nog de eerste spullen aankwamen op het terrein, is de organisatie inmiddels begonnen met de opbouw van de mainstage. 

Met de opbouw van de mainstage begint het terrein steeds meer haar vertrouwde uitstraling te krijgen. Eerder deelde we al foto’s waarop de opbouw van The Barn te zien zijn. Op het podium van de mainstage staan dit jaar onder andere Pearl JamGorillazThe Killers en Arctic Monkeys.

Het festivalterrein, dat voorheen alleen toegankelijk was tijdens het festival, is sinds kort ook geopend als openbaar park. Werchter Park is buiten het festivalseizoen voor iedereen te bezoeken. Zo zijn de street-art installaties North West Walls voortaan vrijwel het hele jaar te zien op het festivalterrein. De te bewonderen kunstwerken veranderen wel elk jaar. Hieronder zie je alvast de foto’s van de eerste ontwikkelingen.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen