Kraftwerk 3D naar Lokerse Feesten 2022

Kraftwerk
Photo: Peter Boettcher

Kraftwerk 3D komt naar de Lokerse Feesten in 2022. De invloedrijke Duitse band staat 12 augustus 2022 op de planken in Lokeren. Eerder werd al bekend dat de elektro-groep in augustus in de buurt is.

Kraftwerk is de headliner van de vrijdag van Lokerse Feesten 2022. Het is de tweede naam voor het Belgische festival. Een week eerder maakte Lokerse Feesten 2022 bekend dat Lionel Ritchie opnieuw geboekt is voor komende editie. Tickets gaan zaterdag 4 augustus om 10 uur hier in de verkoop en kosten 53 euro.

3D

Een concert van Kraftwerk 3D is een audiovisuele belevenis. Dat wil zeggen dat het niet alleen feest is voor je oren maar ook voor je ogen. De shows van de elektroformatie zijn zo ontwikkeld dat deze het best tot hun recht komen in 3D. Daar heb je natuurlijk wel een 3D-bril voor nodig. Dat is geen probleem want elke bezoeker krijgt gratis zo’n bril. En wat je daarmee moet als het optreden is afgelopen? Daar hebben wij nog wel enkele tips voor.

Kraftwerk

Kraftwerk
Photo: Peter Boettcher

De Duitse elektroformatie Kraftwerk is al sinds 1970 actief en heeft grote invloed gehad op de ontwikkeling van elektronische muziek. Met songs als ‘The Model’ en ‘Autobahn‘ kun je amper stil blijven staan. In 2019 was de band met hun 3D-show op onder andere Blue Dot FestivalRock In Roma en Best Kept Secret te zien. Deze tour zou ook in 2020 doorgetrokken worden met de bevestiging voor onder andere All Points East. Vanwege het coronavirus is het optreden echter afgelast en bleef het stil rondom Kraftwerk.

Lokerse Feesten 2022

De Lokerse Feesten trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Lokeren. Het festival – dat een dikke week duurt – kenmerkt zich door op genre geprogrammeerde dagen. In 2019 waren onder meer Oscar and the WolfChristine and the QueensScorpionsThe Offspring en Keane van de partij. Volgend jaar is Lionel Richie één van de publiekstrekkers.

  • Locatie: Lokeren, België
  • Datum: 5 t/m 14 augustus
  • Ticktets: dagkaart € 53,-; combitickets gaan later in de verkoop
  • Voor meer informatie kun je terecht op officiële festivalwebsite
Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2022

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 5-14 augustus 2022
Line-up
Bazart
Judas Priest
Bad Religion
Tickets Niet meer beschikbaar.