Zo ziet het vernieuwde terrein van Rock Werchter 2018 er uit

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

Rock Werchter 2018 is begonnen met shows van onder meer Rival Sons. Bezoekers die al op het terrein hebben de vernieuwingen, inclusief het nieuwe podium The Slope, al kunnen bewonderen. Dit is de vernieuwde festivalweide van Rock Werchter!

Main Stage

Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Wat opvalt bij de Main Stage van Rock Werchter is dat de hoge bomen weg zijn. In plaats daarvan zijn er nu kleurrijke plantenbakken met jonge boompjes. De ontmoetingsplek voor je vriendengroep moet je dus even goed afstemmen.

The Barn

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Dat The Barn voor deze editie een nieuw jasje kreeg was al bekend. Het podium is dit jaar nog groter en biedt ruimte voor maar liefst 20.000 bezoekers. Nu Rock Werchter echt van start is kunnen we ook een kijkje nemen in de tent en dat levert mooie plaatjes op. In The Barn gaan dit weekend ongetwijfeld magische momenten ontstaan!

KluB C

Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

Ook KluB C heeft dit jaar een kleine make-over gekregen. Het traditionele blauw van de sponsor is er nog altijd. Dit weekend staan onder meer Triggerfinger, CHVRCHES en Franz Ferdinand op het blauwe podium. Een bezoekje aan KluB C mag je dus zeker niet overslaan.

The Slope

Foto: Louise Vos / Festileaks

Nu je eindelijk op het terrein kan, kun je ook een kijkje nemen bij het nieuwste podium van Rock Werchter. Op The Slope staan dit weekend de meest veelbelovende talenten van Rock Werchter. Het podium ligt onder de gelijknamige helling die het festival vorig jaar introduceerde. Onder meer Wolf Alice kun je dit weekend op het podium zien.

Livestream

Kun je er dit jaar niet bij zijn op Rock Werchter, dan is er goed nieuws. Via de livestream kun je alle actie volgen. Op donderdag zie je onder meer optredens van Queens of the Stone Age en Gorillaz.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor het gehele weekend, de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die dit jaar op het affiche staan!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen