Festival wishlist Sziget 2020: Wie wil jij graag zien?

735
Sziget 2019
Photo: Rock Star Photographers

Het lijkt nog verschrikkelijk ver weg en stiekem is het ook nog wel 9 maanden tot Sziget 2020 losbarst, maar dat mag de pret niet drukken. De eerste bevestigingen voor het nieuwe seizoen druppelen namelijk al langzaam binnen. Hoog tijd om de festivalbezoeker te vragen naar de wensen voor Sziget 2020. Welke acts zetten jullie op je wishlist?

Dromen doen we allemaal. Over die mogelijke comeback van Daft Punk, Bruce Springsteen die maar niet van ophouden weet en Coldplay die een dubbelalbum uitbrengt. Het één blijft een droom, het ander komt zelfs binnenkort uit. Al die dromen tellen we bij elkaar op en daar komen fantastische affiches uit!

Deze keer de beurt aan Sziget 2020, wij zijn benieuwd wie jij het liefst op deze editie van het festival zien. Laat jullie wensen weten via het Festival forum, de Instagram Story, Twitter of Facebook. Wij zorgen dat alle stemmen verzameld worden en komen volgende week met de gedroomde Sziget 2020 line-up!

De kanshebbers

Ons geruchtenoverzicht komt wellicht van pas om de nodige knopen door te hakken. Daar zetten we mogelijke kanshebbers voor Sziget 2020 op een rijtje. Coldplay staat daar met hun binnenkort te verschijnen dubbelalbum bijvoorbeeld in. Billie Eilish, Foals en Taylor Swift zijn zelfs al voor meerdere festivals bevestigd. Komen ze ook naar Budapest? Verder hebben The Strokes aangegeven met nieuwe werk te komen. De band stond afgelopen zomer al op de nodige podia te spelen, komt daar nu de ‘last nite’ van Sziget bij? Datzelfde geldt voor Tame Impala: met een nieuw album op komst en een opwarmronde op onder meer Lowlands 2019, is een nieuwe festival niet geheel ondenkbaar. Wie zien jullie het liefst op Sziget 2020?

Sziget 2020

Sziget 2019
Photo: Rock Star Photographers

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt plaats in augustus op het Óbudai-eiland, in hartje Boedapest, Hongarije. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers als Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5 tot en met 11 augustus 2020
  • Tickets: Nog niet bekend
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.